Opas elämäntaitojen ohjaamiseen julkaistu

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Nyyti ry:n opas elämäntaitojen ohjaamiseen ammatillisessa koulutuksessa on tarkoitettu tukimateriaaliksi elämäntaitokurssin ohjaamiseen erityisesti ammattiopistojen nuorisoasteen opiskelijoille.
Opasta voivat hyödyntää kaikki toimijat, jotka kokevat tarvitsevansa ideoita ja työkaluja opiskelijoiden ja nuorten elämänhallinnan tukemiseen ryhmissä tai henkilökohtaisissa ohjaustilanteissa monissa eri toimintaympäristöissä.
 
Oppaan sisällöt pohjautuvat Nyyti ry:n kehittämään elämäntaitokurssiin, jota on muokattu ammatilliseen koulutukseen sopivaksi Elämäntaitoja ammattiopistoon -projektin (RAY) aikana kertyneiden kokemusten myötä.
 
Go to top