Unelmien liikuntapäivä 2017 -haaste

Tämän vuoden Unelmien liikuntapäivässä 10.5. halutaan tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus pohtia omia toiveitaan liikkumisen osalta.
Haasteen ideana on, että aikuiset ovat kysyjiä ja kuuntelijoita ja auttavat löytämään ratkaisuja nuorten haaveille ja ideoille. Kokoa nuorilta heidän liikkumisen ideoita ja unelmia ja äänestäkää yhdessä, minkälaista toimintaa toteutatte tämän vuoden Unelmien liikuntapäivässä 10.5.2017. Rakennetaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen suurin liikuntapäivä!
 
Toimintamalliehdotus oppilaitoksille: 
  • Kysy nuorilta heidän omia liikkumisen unelmiaan ja ideoitaan koulupäivän arjessa.
  • Kootkaa unelmat ja ideat ja valitkaa esim. äänestämällä parhaat.
  • Kokeilkaa ideoita käytännössä Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2017 
Ilmoita tapahtuma www.unelmienliikuntapäivä.fi -palvelussa. Kaikki Unelmien liikuntapäivän tapahtumat löytyvät karttapalvelusta, jonne pääsee ilmoittamaan sekä kaikille avoimia, että vain omalle oppilaitokselle tai koulutuksen järjestäjälle suunnattuja suljettuja tapahtumia. Myös pienetkin tapahtumat kannattaa ilmoittaa. Jokainen tapahtuma on mukana yhdessä tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa. 
 
Osuuspankki vauhdittaa Unelmien liikuntapäivää myöntämällä Unelmastipendejä. Palkittavat valitaan www.unelmienliikuntapaiva.fi  -sivulle tapahtumansa ilmoittaneiden joukosta. 
 
Kaikki tapahtumansa ilmoittaneet osallistuvat liikettä lisäävien palkintojen arvontaan. Arvonnat suoritetaan maaliskuun, huhtikuun ja toukokuun 10. päivä. Lisäksi 100 ensimmäiselle tapahtuman ilmoittajalle on luvassa yllätyspalkinto. 
 
Ilmoita tapahtuma: www.unelmienliikuntapäivä.fi
Go to top