Unelmien liikuntapäivä 2017 -haaste

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Tämän vuoden Unelmien liikuntapäivässä 10.5. halutaan tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus pohtia omia toiveitaan liikkumisen osalta.
Haasteen ideana on, että aikuiset ovat kysyjiä ja kuuntelijoita ja auttavat löytämään ratkaisuja nuorten haaveille ja ideoille. Kokoa nuorilta heidän liikkumisen ideoita ja unelmia ja äänestäkää yhdessä, minkälaista toimintaa toteutatte tämän vuoden Unelmien liikuntapäivässä 10.5.2017. Rakennetaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen suurin liikuntapäivä!
 
Toimintamalliehdotus oppilaitoksille: 
  • Kysy nuorilta heidän omia liikkumisen unelmiaan ja ideoitaan koulupäivän arjessa.
  • Kootkaa unelmat ja ideat ja valitkaa esim. äänestämällä parhaat.
  • Kokeilkaa ideoita käytännössä Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2017 
Ilmoita tapahtuma www.unelmienliikuntapäivä.fi -palvelussa. Kaikki Unelmien liikuntapäivän tapahtumat löytyvät karttapalvelusta, jonne pääsee ilmoittamaan sekä kaikille avoimia, että vain omalle oppilaitokselle tai koulutuksen järjestäjälle suunnattuja suljettuja tapahtumia. Myös pienetkin tapahtumat kannattaa ilmoittaa. Jokainen tapahtuma on mukana yhdessä tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa. 
 
Osuuspankki vauhdittaa Unelmien liikuntapäivää myöntämällä Unelmastipendejä. Palkittavat valitaan www.unelmienliikuntapaiva.fi  -sivulle tapahtumansa ilmoittaneiden joukosta. 
 
Kaikki tapahtumansa ilmoittaneet osallistuvat liikettä lisäävien palkintojen arvontaan. Arvonnat suoritetaan maaliskuun, huhtikuun ja toukokuun 10. päivä. Lisäksi 100 ensimmäiselle tapahtuman ilmoittajalle on luvassa yllätyspalkinto. 
 
Ilmoita tapahtuma: www.unelmienliikuntapäivä.fi
Go to top