Ilmoittaudu Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäiville!

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät kokoavat ammatillisen koulutuksen henkilöstöä laaja-alaisesti yhteen pohtimaan opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviä aiheita.

Päivien ohjelmaan kuuluvat muun muassa asiantuntijoiden alustukset, työpajat ja hyvinvointitori. Lisäantia päiville tuovat kollegakohtaamiset, mielenkiintoiset käytäväkeskustelut ja perinteinen SAKUstars-gaalailta.

Vuoden 2018 päivien ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen on käynnissä! Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät järjestetään  20.-21.11.2018 Tampere-talossa, Tampereella.

Tämän vuoden teemana on hyviä uutisia ammatillisesta koulutuksesta. Ensimmäinen päivä koostuu tuttuun tapaan mielenkiintoisista luennoista, mukana luennoimassa psykologi Satu Lähteenkorva, (Psykologipalvelu Core), neuvotteleva virkamies Ulla-Jill Karlsson (opetus- ja kulttuuriministeriö) ja filosofi ja ajattelun ammattilainen Lauri Järvilehto.

Kehittämispäivien toinen päivä vietetään työpajoissa, mikä seuraavista kiinnostaisi sinua?

  1. Opiskeluhuollon ajankohtaiset asiat
  2. Pienet teot ja yhteisöllisyys ehkäisevän päihdetyön perustana 
  3. Liikkeen lisäämisen hyviä käytäntöjä 
  4. Uudistunut työkykypassi 
  5. Hyvinvoinnin vuosikello – suunnitelmasta toiminnaksi 
  6. Hyvinvointia kulttuurilla tuunaten

Tule mukaan Tampereelle verkostoitumaan! Ilmoittautuminen on päättynyt, jälki-ilmoittautumiset: sakury@sakury.net

 
 
Go to top