Ammattiin valmistuvien TTT ( työterveys-, työturvallisuus- ja työhyvinvointi) koulutusmateriaali saatavissa!

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Työterveyslaitoksella on tuotettu opas ja koulutusmateriaali ammattiin valmistuvien työterveys-, työturvallisuus- ja työhyvinvointi -koulutus ammatillisten oppilaitosten opettajien käyttöön.
Materiaali sopii myös esimerkiksi liikunta- ja terveystiedon opettajille, jotka käsittelevät TTT-osaamista opetuksessaan. Koulutusmateriaalia voivat käyttää myös opiskelijat itse sekä esimerkiksi työpaikkaohjaajat. Sivulta löytyy myös suositus TTT-osaamisesta osana työelämävalmiuksia.
 
Lue blogiteksti koulutuksen pilotointiin osallistuneiden amislaisten ajatuksia työterveydestä, työturvallisuudesta ja työhyvinvoinnista.
 
Käy myös kokeilemassa sivulta työhyvinvointitesti!
 
Lisätietoa
 
Go to top