Sujuvat siirtymät -hyvien käytäntöjen loppuraportti

Zoomi - Sujuvien siirtymien kansallinen koordinointi -hanke (ESR) on koonnut Sujuvat siirtymät -verkoston hankkeissa syntyneet hyvät käytännöt yksiin kansiin. Hyvien käytäntöjen loppuraportista pääset selaamaan Zoomin koordinoiduissa hankkeissa syntyneitä käytäntöjä teemoittain.
Loppuraporttiin on koottu hyviä käytäntöjä, joita on syntynyt ESR-rakennerahastokauden Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Osuvaa osaamista -toimenpidekokonaisuuden Sujuvat siirtymät –osion valtakunnallisissa hankkeissa sekä Zoomi-hankkeen koordinoimassa sujuvat siirtymät -verkoston alueellisissa hankkeissa.
 
Raportin tarkoituksena on kuvata, millaisiin sisältöihin ja teemoihin hyviä käytäntöjä ja malleja koordinoitavissa hankkeissa on syntynyt ja vahvistaa siten verkostoitumista sekä lisätä hankkeiden välistä yhteistyötä.
 
Loppuraportti sisältää myös johdannon, jossa esitellään Zoomin aikana käytössä ollut hyvien käytäntöjen arviointimalli sekä suosituksia jatkossa koordinointityöhön: hankkeiden tukeen hyvien käytäntöjen mallintamisessa, levittämisessä ja juurruttamisessa.
 
Zoomi - Sujuvien siirtymien kansallinen koordinointi -hankkeen toteuttajat ovat Opetushallitus ja SAKU ry.
 
Go to top