Vuosikello/Årsklocka PDF

Virheviesti

Arjen arkki -sivustoa ei enää päivitetä – tervetuloa Hyvinvoiva amis -sivustolle!

Suurin osa Arjen arkki -sivuston sisällöstä on siirretty uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit. Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) on julkaistu ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen.

Sähköinen Hyvinvoinnin vuosikello -työkalu

Valitse haluamasi tapahtumat ja täydennä vuosikelloa oppilaitoksen omilla toiminnoilla. Lopuksi tallenna ja tulosta vuosikello itsellesi klikkaamalla sivun lopusta Lataa pdf -painiketta. Vuosikello toimii parhaiten Chrome, Mozilla ja Microsoft Edge -selaimilla.

Tapahtumat ja teemapäivätOppilaitoksen oma toiminta
Oheiseen listaan on koottu valtakunnallisia tapahtumia ja teemapäiviä sekä ajankohtaisia ideoita oppilaitoksen hyvinvoinnin vuosikelloon. Valitse (klikkaamalla rasti ruutuun) ne kohdat, jotka haluat mukaan oman oppilaitoksesi vuosikelloon. Tapahtumalinkkejä klikkaamalla saat lisätietoa tapahtumista ja teemapäivistä suoraan järjestäjien nettisivuilta.Voit lisätä tyhjille riveille oppilaitoksesi omia tapahtumia, teemapäiviä, kokouksia, muistutuksia tai muita toimintoja, jotka haluat näkyviin vuosikelloon tietyn viikon kohdalle. Lisää tapahtuman nimi tai otsikko tähän sarakkeeseen. Kenttien maksimipituus on 100 merkkiä.Voit lisätä oppilaitoksesi omaan tapahtumaan halutessasi myös linkin. Lisää linkitettävä URL tähän sarakkeeseen. HUOM! Osoitteen pitää alkaa http:// tai https:// -merkkijonolla.
Oppilaitoksen nimi
Heinäkuu 2021
Viikko 27
  Viikko 28
   Viikko 29
    Viikko 30
     Elokuu 2021
     Viikko 31
      Viikko 32
      Viikko 33
      Viikko 34
      Syyskuu 2021
      Viikko 35
      Viikko 36
      Viikko 37
      Viikko 38
      Viikko 39
       Lokakuu 2021
       Viikko 40
       Viikko 41
       Viikko 42
        Viikko 43
        Marraskuu 2021
        Viikko 44
         Viikko 45
         Viikko 46
         Viikko 47
          Joulukuu 2021
          Viikko 48
           Viikko 49
           Viikko 50
            Viikko 51
            Viikko 52

             Lomakkeen tiedot tallennetaan "Lataa PDF"-painikkeen painamisen yhteydessä selaimen "localStorage"-muistiin.

             Go to top